HOE NORTON RUN TIME ERROR 2 OPLOSSEN?


Een van de meest voorkomende zijn runtimefouten. Norton-fout 2 verschijnt tijdens het installeren van de software. Norton's runtime-fout 2 verschijnt non-stop op uw scherm wanneer u de antivirus opent, zelfs wanneer u een programma uitvoert. Niet alleen dit, de muis en het toetsenbord werken niet meer en u komt regelmatig 'niet-reagerende' en bevriezingsfouten tegen. Maak verbinding met onze Norton-klantenservice voor permanente oplossingen.

Enkele van de meest waarschijnlijke oorzaken voor dit type probleem zijn: het downloaden van een beschadigd installatiebestand tijdens de installatie, de installatie is onvolledig gebleven, wijzigingen in het programmabestand op uw bureaublad, het per ongeluk verwijderen van enkele belangrijke bestanden, enz.
Probeer enkele oplossingen om Norton-runtime-fout 2 op te lossen. Als dit niet helpt, neem dan contact op met onze technici van de Norton technische ondersteuning van en we zullen u meteen helpen.
  •         Scan uw apparaat correct

Tijdens de installatie van Norton kunnen reeds bestaande potentiƫle malware uw gegevensbestanden infecteren. Scan daarom het apparaat op malware-infecties. Installeer nu Norton. Als je geen antivirussoftware hebt, ga dan voor het ingebouwde virusscanprogramma van Windows.
  •         Weg met de onbelangrijke gegevens

Wanneer u iets op internet doorbladert, toegang krijgt tot een bepaalde site, cookies accepteert voor een bepaalde website, creƫert u een grote hoeveelheid tijdelijke bestanden en gegevens die op uw apparaat worden opgeslagen en eet u de opslagruimte op, samen met conflicten met het antivirusprogramma . Je kunt deze rommel verwijderen door de tool cleanmgr te downloaden.

Ga naar de Start-knop en voer Command in en druk vervolgens op Enter. Klik op Ja om de wijzigingen toe te staan. Typ cleanmgr in het opdrachtpromptscherm en tik op Start. De opruimtool begint het apparaat te scannen. Je ziet een lijst met bestanden. Maak ruimte vrij door ze te verwijderen. Kies de categorie tijdelijke bestanden en klik op Ja. Start uw apparaat opnieuw op en installeer de antivirus. U kunt ook deskundig advies inwinnen bij onze Norton-klantenhelpdesk. We zijn er altijd om u te helpen en relevante oplossingen te bieden.


·   Reset de recente wijzigingen die op uw apparaat zijn aangebracht



Sommige wijzigingen veroorzaken conflicten tussen bepaalde applicaties of programma's. Daarom moet u ze ongedaan maken. Ga naar het menu Start en voer systeemherstel in. Druk op de Enter-toets. Log in met beheerdersreferenties en volg de verdere instructies. Start het apparaat opnieuw op en het wordt hersteld naar de vorige instellingen. Probeer nu Norton opnieuw te installeren.

Neem contact op met onze Norton technische dienst van en onze professionals zullen u direct helpen. U kunt ook contact met ons opnemen via e-mailondersteuning of Live Chat-service.

Popular posts from this blog

Installeer Norton Mobile Security in Android Mobile

HOE PROBLEMEN OPLOSSEN FOUTEN ALS NORTON FIX NU NIET WERKT