HOE PROBLEMEN OPLOSSEN FOUTEN ALS NORTON FIX NU NIET WERKT


Norton Fix Now is een waarschuwingsteken dat op uw scherm verschijnt wanneer het een beveiligingsdreiging of systeemprestatiefouten detecteert. Als de Fix Now-waarschuwing niet meer werkt, veroorzaakt dit veel problemen, omdat u dan niet kunt weten wanneer en hoe een bepaald virus uw systeem is binnengekomen en aanzienlijke interne fouten veroorzaakt. Onze Norton technische ondersteuning van is er altijd om u in dergelijke tijden te helpen en u zo snel mogelijk de best mogelijke oplossingen te bieden.

Hier zijn enkele oplossingen die u kunt volgen als u problemen ondervindt met de Nu repareren-melding.
·        
  •      Controleer op Live Updates en start uw apparaat opnieuw op

Meestal helpt een snelle controle van Live Updates en opnieuw opstarten om het probleem op te lossen. Als het probleem blijft bestaan, zelfs na het uitvoeren van de updates en opnieuw opstarten, moet u de hele applicatie verwijderen en opnieuw installeren met de Norton-tool voor verwijderen en opnieuw installeren. Neem contact op met onze Norton-klantenhelpdesk voor gedetailleerde informatie over het uitvoeren van Live Updates en het gebruik van de Norton R & R-tool.
  •      Voer Norton R & R-tool uit als Windows System Restore al is gebruikt

Norton Fix Now mislukt wanneer u Windows Systeemherstel gebruikt. Gebruik in dat geval de Norton R & R-tool om de fout op te lossen. Om verdere problemen met Norton in de toekomst te voorkomen, moet u Tamper Protection uitschakelen voordat u Systeemherstel op uw apparaat uitvoert.
·         
  •      Gebruik Power Eraser om een geavanceerde beveiligingsdreiging te verwijderen

Normaal gesproken detecteert Norton elke fout met Auto-Protect en SONAR en lost Nu oplossen ze meteen op. Maar als het hulpprogramma Nu repareren zelf defect is, kunt u Norton Power Eraser downloaden om geavanceerde bedreigingen te elimineren.

Andere redenen waarom de Fix Now-tool niet meer werkt, kunnen een verlopen abonnement, een oudere versie die in gebruik is, een met een virus geïnfecteerd apparaat, een onjuiste abonnementsstatus, verkeersblokkering door Firewall en nog veel meer zijn. Om suggesties voor een van deze oplossingen te krijgen, kunt u suggesties inwinnen bij ons Norton technische serviceteam van. We zijn ook beschikbaar via e-mail of Live Chat. Onze diensten zijn uiterst effectief en betaalbaar. We zijn slechts één telefoontje verwijderd!

Popular posts from this blog

Installeer Norton Mobile Security in Android Mobile

HOE NORTON RUN TIME ERROR 2 OPLOSSEN?