Installeer Norton Mobile Security in Android Mobile


Norton-antivirus biedt de beste bescherming om al uw apparaten te beschermen tegen bedreigingen en kwetsbaarheden, omdat het de meest verbazingwekkende functies en technische kwaliteit biedt. Maar soms kunt u problemen ondervinden bij het instellen en installeren van Norton-antivirus. Als we aan de pc's en het andere apparaat dachten, is het misschien een beetje eenvoudiger om Norton erin te installeren, maar als het tijd is om het op je Android-apparaat te installeren, kan het een beetje moeilijk voor je zijn. In dit artikel geeft het Norton-antivirusondersteuningsteam u enkele stappen om Norton-antivirus op uw Android-mobiel te installeren. Dus zonder verder tijd te verspillen, ga aan de slag met de stappen:
       Open uw Android-apparaat en zoek op elk van de apparaten die geschikt zijn voor u "Download Norton van Google play" en tik op "download het op Google play".
       Wanneer u werd omgeleid naar de Google Play Store, klik dan op de installatieknop.It will take a few moments to install.
       Wanneer het zal worden geïnstalleerd, tik om te "openen".
       Lees de licentie en ga akkoord met de algemene voorwaarden en tik vervolgens op om door te gaan.
       Norton Mobile Security biedt u de directe installatie en live update, automatische antivirusscan en de app-adviseur.
       Wanneer de installatie is voltooid, meldt u zich aan bij uw account om gebruik te maken van alle functies van Norton, als u geen account heeft, maakt u een account aan door uw gegevens in te vullen en klikt u om een accountoptie te maken en typt u de productsleutel van Norton van 25 tekens en klik om te verifiëren.
       Uw Norton-beveiliging wordt nu met succes geactiveerd.
    Als u problemen ondervindt tijdens de installatie van Norton Mobile-beveiliging, komt dit door de volgende problemen:You don’t have the latest version of Google Play.
Een verouderde versie van het systeem.
Schakel nu de apparaatbeheerder in om gebruik te maken van de antidiefstalfunctie. Als u problemen ondervindt tijdens het uitvoeren van het proces of een andere vraag, laat het dan oplossen met het beste team van onze technische experts. Bel zonder aarzelen Norton Support Helpline voor onmiddellijke hulp.

Comments

Popular posts from this blog

HOE NORTON RUN TIME ERROR 2 OPLOSSEN?

HOE PROBLEMEN OPLOSSEN FOUTEN ALS NORTON FIX NU NIET WERKT